Teennagel Correctie

Teennagelcorrectie is geschikt voor mensen met een schimmelnagel, stootnagel, kalknagel of een traumanagel!

Het aangetaste gedeelte van de nagel wordt weggehaald (behalve bij een stootnagel). Vervolgens wordt met SCULPTURE GEL een nieuwe nagel gemaakt.  Deze wordt uitgehard onder een led-lamp. Met COVER PINK kunnen eventuele oneffenheden worden gecamoufleerd.

De SCULPTURE GEL is transparant voor een ultieme schimmelcontrole. Het wordt aangebracht op 1 mm voor de nagelriem, zodat het anti-schimmel product gebruikt kan blijven worden. Bij een schimmelnagel kan alleen een GELLAK worden aangebracht (ook 1 mm van de nagelriem) omdat een nagellak alles afsluit. Er kan gewoon een nagellak worden aangebracht op een gerepareerde stootnagel of een traumanagel.

De SCULPTURE GEL is elastisch, waardoor het niet als storend ervaren zal worden. Na deze correctie kun je met een gerust hart open schoenen of slippers dragen. De techniek is ook geschikt voor mannen.

De nieuwe nagel zal samen met de natuurlijke nagel uitgroeien. Onder normale omstandigheden zal dit na verloop van circa 10 maanden het geval zijn. De nagel moet daarom wel regelmatig bijgewerkt worden.

Het kan altijd zo zijn dat de geplaatste nagel loslaat. Dit kan komen door intensief sporten of stoten.

Teennagel correctie bij Pedicure Vleuten

Voor de behandeling

Voor de teennagel correctie bij Pedicure Vleuten

Na de behandeling

Na de teennagel correctie bij Pedicure Vleuten

Voor de behandeling

Voor de teennagel correctie bij Pedicure Vleuten

Na 3 maanden

Na de teennagel correctie bij Pedicure Vleuten